Sukaldatzen aritu gara berriz. Gure neguko proiektu txikiari amaiera emoteko oso goxoa dagoen errezeta bat egi dugu. Behar diren osagaiak oso arruntak erabili ditugu.
De nuevo nos hemos metido de cocinillas. Par terminar con nuestro proyecto del invierno hemos hecho una riquísima y fácil receta con unos sencillos ingredientes.





"OTXARTAGAKO PINGUINOA" ERREZETA
Osagaiak:
-azenaorio zati txiki bat
-bi oliba beltzak hezurrik gabekoak
-igurtzeko gazta naturala
-zotza bat
Nola egin?
Azenaorio zati bat moztu, honi zatitxo bat kendu eta gorde. Hau mokoa izango da.
Zotza bat azenaorion jarri eta  erditik zabalduta dagoen oliba sartu zotzan, honen barruan gazta apurbat jarri eta gainean beste oliba zuloa aurrerantza jarrita mokoa bertan sartzeko. gazta pixka txiki batekin begiak egin. Eta listo! prest jateko!
On egin diezazula!




Receta del "PINGUINO OTXARTAGA"
Ingredientes:
-un trozo de zanahoria
-dos aceitunas negras sin hueso
-un poco de queso de untar tipo filadelfhia
-un palillo
¿Como hacer? 
Se corta un trocito de zanahoria a la cuál se le quita un pequeño trozo que será el pico del pinguino. Se pincha un palillo en la zanahoria y se mete la aceituna por los agujeros a la cual le hemos quitado un trozo para rellenar con el queso. Se pincha la otrar aceituna pero al contrari0, en el agujero se mete el trocito de zanahoria que habíamos guardado para el pico. Con una puntita de queso hacemos los ojos y listo! 
!Buen provecho!

eta ...... TXA TXAN!



                                BAI GOXOA DAGOELA!




Bakoitzak berea etxera eraman du



Prozesua hau izan da
Este ha sido el proceso
                                       

date sábado, 25 de enero de 2014

0 comentarios to “ARI ARI ARI, GU BAI SUKALDARI!”